Groep dineren Amsterdam

Groep dineren Amsterdam

Groep dineren in Amsterdam: voor ieder wat wils

Groep dineren AmsterdamMet zijn allen lekker eten in een gezellig restaurant in hartje Amsterdam? Restaurant Olijfje zorgt ervoor dat aan de (dieet)wensen van ieder groepslid wordt voldaan! Want onze groepsarrangementen bestaan uit maar liefst 10 verschillende soorten tapas en mezze.

Restaurant Olijfje doet er alles aan om ervoor te zorgen dat iedereen in uw groep zich op zijn gemak voelt en lekker kan eten. Wij vinden het erg belangrijk om goed naar onze gasten te luisteren. Dus heeft u iemand in de groep met specifieke dieetwensen, zoals een glutenvrij diner of vegetarische tapas (bijvoorbeeld met gazpacho)? Dit kunnen wij allemaal bespreken, zodat uw gehele groep het naar zijn zin heeft!

Groepsarrangementen: 3, 5, of 7 gangen

U kunt uw groepsdiner in Amsterdam zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Groepsdineren bij Restaurant Olijfje in Amsterdam kan al met een knusse groep van 6 personen tot een grote groep van 80 personen. Gaat uw groep voor de klassieke drie gangen, lekker veel variatie met vijf gangen of gezellig lang tafelen met 7 gangen?

Drie gangen tapas met een groep

Het idee is simpel, maar de smaak is explosief: drie gangen + drie drankjes, helemaal naar uw wens. Voor een groepsarrangement van 3 gangen betaalt u nog geen 30 euro per persoon, en dat inclusief 3 drankjes!

Vijf gangen tapas groepsdiner

Lekker luxe dineren met vijf gangen. En voor elke gang is er ook een drankje inbegrepen! Ga met uw groep op ontdekking in de mediterraanse keuken met dit arrangement voor minder dan 35 euro per persoon!

Zeven gangen verrassingsmenu Amsterdam

De groep zal versteld staan van de uitgebreide selectie aan lekkernijen in ons speciale verrassingsmenu. Zo lekker heeft u nog nooit gegeten! Om het helemaal compleet te maken is dit groepsarrangement inclusief een onbeperkt aantal consumpties. Voor groepsdineren met een verrassingsmenu betaalt u 50 euro per persoon.

Proef de sfeer van Restaurant Olijfje

Restaurant Olijfje is geschikt voor allerlei soorten groepsdiners. Onze aankleding sluit aan op verschillende soorten groepen. Kom bij ons groepsdineren:

  • na een dagje uit met familie of vrienden
  • met uw collega’s
  • voor een bruiloft
  • op een verjaardag
  • gewoon omdat u zin heeft om lekker onbezorgd uit eten te gaan.

In ons gezellige restaurant kan uw groep ontspannen genieten van de lekkerste mediterrane tapas en mezze.

Neem alvast een kijkje binnen om de sfeer van ons restaurant te proeven. Het water gaat al in uw mond staan bij het zien van de gerechten in de video. En dat is nog maar het begin van onze uitgebreide selectie aan mediterraanse gerechten!

Groep dineren AmsterdamGroepsdineren Amsterdam bij Restaurant Olijfje

Voor een groepsdiner in hartje Amsterdam neemt u contact op met Restaurant Olijfje. Wij zijn makkelijk te vinden, in de buurt van het Waterlooplein en de Nieuwe Herengracht.

Reserveer direct online of bel naar 020-3304444 of 06-41246562.

Wij beantwoorden ook graag al uw vragen.