Groepen

Groepsarrangementen

 € 28.00 pp.

Diner voor gezelschappen van 6 t/m 80 personen

Wij maken een 3 gangen menu op basis van uw wensen. In het menu kunnen we onze klassiekers verwerken, zoals 10 verschillende tapas en mezes om te delen. Als hoofdgerecht hebben wij overheerlijke vleesgerechten van de houtskoolgrill.Als dessert hebben wij voor u de dagverse mediterrane zoeternijen. Voor de vegetariërs hebben wij heerlijke vegetarische gerechten. Voor de gasten die speciale wensen hebben, zoals glutenvrij dineren hebben wij een ruime keuze aan, voor- en hoofdgerechten.

Incl. drie consumpties naar keuze(wijn, bier, fris of koffie en thee) pp.

 

€ 32.50 pp.

Diner voor gezelschappen van 6 t/m 80 personen.

Wij maken een 5 gangen menu op basis van uw wensen. In het menu kunnen we onze klassiekers verwerken, zoals 10 verschillende tapas en mezes om te delen. Als hoofdgerecht hebben wij overheerlijke vleesgerechten van de houtskoolgrill. Als dessert hebben wij voor u de dagverse mediterrane zoeternijen. Voor de vegetariërs hebben wij heerlijke vegetarische gerechten. Voor de gasten die speciale wensen hebben, zoals glutenvrij dineren hebben wij een ruime keuze aan, voor- en hoofdgerechten.

Incl. vijf consumpties naar keuze(wijn, bier, fris of koffie en thee) pp.

 

 Chef’s Menu voor € 50.00 pp.

7 gangen verrassingsmenu. Op basis van het seizoensaanbod zal onze chef u verassen met zijn creaties. Incl. onbeperkt consumpties.

 

 

Budget gebonden!

 We kunnen u een breed assortiment bieden, en een budget gericht menu voor u samenstellen.  Laat u voorlichten door een van onze medewerkers.

 

 

U kunt contact met ons opnemen door een mail te sturen. Wij zullen uw vragen dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Restaurant Olijfje
Valkenburgerstraat 223-D
1011 MJ Amsterdam
020-3304444 of 06-41246562

 info@restaurantolijfje.nl
of
canturgay1970@hotmail.com