Gastenboek

Bij ons gegeten en u wilt uw ervaringen delen met andere? Plaats uw bericht dan hier.

 

4 thoughts on “Gastenboek

  1. Avondje theater in Amsterdam. Vooraf lekker hapje eten dus gereserveerd bij Restaurant Olijfje. Helaas door file-ellende duurde onze reis geen 50 minuten maar ruim twee en en half uur. Halverwege vanuit de file naar Olijfje gebeld en gezegd dat wij veel later dan op de afgesproken tijd zouden arriveren en dus maar heel weinig tijd zouden hebben om het theater niet te missen. Geen probleem werd ons gezegd; wij regelen het! Veel en veel te laat kwamen wij dus de stampvolle zaak binnen en hoe hij het deed weet ik niet maar de eigenaar/manager toverde voor ons een tafeltje vrij en binnen twee minuten na binnenkomst stond er al een heerlijk geurende dampende kop soep voor onze neus . Een prachtige tapasschotel met heerlijke smaakvolle kleine gerechtjes volgde direct na dat wij de soep op hadden. Dat was smullen. Heerlijke olijven, goed gekruide kip, lekker gefrituurde inktvis enz. enz. en lekker vers brood met diverse smaakvolle smeerseltjes. Genieten in hoog tempo dus! De rekening kwam direct toen wij gegeten hadden en de wijntjes kregen we van het huis! omdat de eigenaar/manager het allemaal zo vervelend voor ons vond. Toen snel er vandoor naar het theater waar we na een snelle wandeling nog net op tijd op onze plek zaten voor dat het doek openging! Alle hulde dus voor de medewerkers van restaurant Olijfje. Wat een service en wat een lekkere gerechten. Hier komen wij binnenkort terug om op ons gemak van de uitgebreide en smaakvolle kaart te genieten! Hartelijk dank! Groeten Rina en Arno.

  2. Heerlijk gegeten bij ons favoriete restaurantje, de eigenaar het personeel ze zijn allemaal even hartelijk en aardig. Het eten en de bediening is echt top. Een echte aanrader dus.

  3. We hebben hier echt ontzettend lekker gegeten! Veel keuze uit heerlijke gerechten. Lekker wijntje en een hele fijne sfeer. Zeer goede bediening en geweldige gastheer, kortom alle ingrediënten voor een mooie avond. Wij komen zeker terug

  4. Wat een fantastisch restaurant is Olijfje!!! Supervriendelijk personeel; heerlijk vers eten; goede prijs-kwaliteit-verhouding en een gezellige, vrolijke sfeer en top-eigenaar! Een echte aanrader voor een lekker en gezellig avondje uit eten!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *