In de buurt

Leuke tips in de buurt!

Hier vindt u een selectie van een bezoek aan ons restaurant in combinatie met een leuke uit tip. Door onze unieke locatie kunt u een bezoek aan ons, goed en makkelijk combineren met een bezoek aan bijvoorbeeld:

  • Theater Carre: Wie kent Theater Carre niet… Vanoudsher een Circus, tegenwoordig uitgegroeid tot een van de bekendste theaters in Nederland. Kijk voor de agenda op deze link.
  • Nationale Opera & Ballet: De thuishaven van De Nationale Opera en Het Nationale Ballet. Opera- en balletvoorstellingen van wereldklasse in een theater met 1600 stoelen. Kijk voor de agenda op deze link.
  • Joods Historisch Museum: In de voormalige Hoogduitse synagogen aan de rand van het Waterlooplein huist het Joods Historisch Museum, een uniek museum dat volledig is gewijd aan de rijke geschiedenis van de Joden in Nederland en de koloniën. Kijk voor meer informatie op deze link.

  • Speelpark TunFun: TunFun is een compleet overdekt speelpark voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Kinderen kunnen zich hier op sportieve, creatieve en actieve wijze vermaken. TunFun is één van spectaculairste ruimten van Amsterdam. Klik hier voor meer info over Speelpark TunFun.

  • Science Center Nemo: Science center NEMO is leuk voor alle leeftijden. Voor jong en oud is er genoeg te doen! Bij de meeste tentoonstellingen helpt het wel als je al zelf kunt lezen. Maar je kunt natuurlijk ook iemand meenemen die de teksten voor je uitlegt. Net zo gezellig! NEMO heeft vijf verdiepingen vol spannende, leuke doe- en ontdekdingen, waar je je de hele dag kunt vermaken. Kijk hier voor de website van Nemo.