Tapas Amsterdam

Tapas Amsterdam

tapas amsterdam

Zin in een Spaanse lekkernij? Restaurant Olijfje heeft een smakelijke menu samengesteld van heerlijke Spaanse tapas. Wilt u alleen aan tafel schuiven of gezellig met een groep dineren? Ons menu heeft voor ieder wat wils.

Heerlijke Spaanse tapas al vanaf €4,95-. Reserveer een tafel

Tapas eten Amsterdam 

Wat ook steeds populairder wordt onder de Nederlanders is tapas eten. Tapas bestaat uit allemaal kleine aperitiefhapjes, voornamelijk Spaanse hapjes. Maar ook met andere mediterrane gerechtjes uit het Middellandse zeegebied zoals Italië, Portugal, Griekenland, Zuid-Frankrijk en Turkije.

De meeste restaurants in deze branche houden ook rekening met speciale diëten. Ze zijn dan bijvoorbeeld ook geschikt voor vegetariërs, ze hebben veganistische opties, houden rekening met Halal en bieden ook glutenvrije opties. Een voorbeeld van zo’n restaurant zijn wij: restaurant Olijfje. Dit tapas restaurant is gevestigd in Amsterdam en is zeer goed aangeschreven door gasten die een beoordeling hebben achter gelaten. We serveren diverse cuisines en werken met zowel lunch en diner. Op onze gevarieerde menu kaart zijn koude, maar ook warme gerechten te vinden. De grillspecialiteiten vallen vaak in de smaak, net zoals de oven-en pan gerechten. Na het genieten van de voor- en hoofdgerechten kunt u genieten van een heerlijk toetje of een goed kopje koffie.

Dit is de nummer 1 van de tapas restaurants in Amsterdam, vind u het leuk om een kijkje te nemen? We zijn gevestigd aan de Valkenburgerstraat 223-D, u kunt reserveren via de site: //www.restaurantolijfje.nl, of u kunt ons telefonisch benaderen door te bellen naar 020-3304444 of 06-41246562

Mediterraans lekker!

Restaurant Olijfje is de plek voor heerlijke tapas in Amsterdam. Ons specialiteit is het bereiden van mals vlees en heerlijke verse vis. Daarnaast heeft u keuze uit ons uitgebreide wijnkaart, waar u tijdens uw gerecht kan genieten van de warm, zachte dranken. U proeft niet alleen mediterraans lekkernijen maar u geniet ook van onze mediterraanse vrijheid en sfeervolle ambiance.

De tapas restaurant vlakbij het Waterlooplein in Amsterdam

Onze gerechten

tapas amsterdam
Naast tapas hebben we ook andere gerechten op onze menukaart. Zo kunt u lekker genieten van grillspecialiteiten, humus, tzatziki of oven en pangerechten. Met ons uitgebreide menukaart heeft u genoeg keuze om een heerlijke avondmaal te hebben. Onze chef-kok bereidt uw gerecht naar keuze waar u heerlijk kunt genieten onder het genot van passende muziek.

Bij Restaurant Olijfje heeft u ook keuze uit maar liefst 20 vegetarische gerechten. Maak alvast uw keuze op onze menukaart.

Elke klant wordt in de watten gelegd! Ook onze klanten vinden dat, lees hier alle recensies.

Tapas Amsterdam; openingstijden

Restaurant Olijfje is van dinsdag tot en met zondag geopend van 16:00 tot en met 01:00 uur. Op maandag is onze restaurant gesloten.

Tapas Amsterdam online reserveren?

U kunt snel en eenvoudig een online reservering plaatsing met onze reserveringstool. Reserveer nu een tafel op de knop rechts onderin deze pagina. Bekijk ook onze groepsarrangementen. U kunt bij Olijfje gezellig dineren met een groep tot wel 80 personen!

Meer informatie

wilt u meer weten over onze specialiteiten of overige zaken? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@restaurantolijfje.nl of bel +31203304444.