Uit eten Amsterdam

Uit eten Amsterdam

Lekker uit eten in Amsterdam

uit eten amsterdam bij Restaurant Olijfje Heerlijk dineren op een bijzondere locatie in Amsterdam, genieten van een wijntje in sfeer? Uit eten Amsterdam moet u echt eens bij Olijfje doen aan de Valkenburgerstraat 223D.

6 dagen in de week bent u vanaf 16:00 welkom om lekker aan te schuiven.

Genieten van uw diner doet u natuurlijk onder de beste omstandigheden, en daar zorgen wij voor. Van tapas tot aan klassiekere gerechten zoals een biefstuk of wat dacht u van een mooi stukje vis. Dit en nog veel meer staat allemaal op de kaart.  

 

 

Koks met passie voor de beste kwaliteit in Amsterdam

lekker uit eten bij Resaurant olijfje in Amsterdam Uit eten Amsterdam moet natuurlijk een ware belevenis zijn. Bij Restaurant Olijfje is dat gegarandeerd het geval! Huisgemaakte producten, heerlijke kwaliteit: onze koks houden er van om alles zo smaakvol mogelijk te maken. Ze streven naar het beste en door zich te verdiepen in producten en technieken hopen ze u keer op keer te verassen.

Uw zakenrelatie(s) een geweldig diner aanbieden, in onze fijne ambiance staan wij graag voor om dit diner een succes te maken. Ook voor groepjes of groepen kunnen we een diner arrangement samen stellen. Kijk hiervoor gerust op onze menu kaart of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat u en uw gasten een onvergetelijke avond zullen ervaren, met een heerlijk diner in Amsterdam. Wij willen dat u zich altijd welkom voelt.  

 

Lekker dineren voor een goede prijs

Ondanks dat wij er alles aan doen om u een fijne avond te geven met de beste producten, proberen wij onze prijzen zo laag mogelijk te houden. U zult verrast worden door het lage prijsniveau. Natuurlijk staan we open voor mensen die een allergie hebben of een dieet volgen. Meldt het even van te voren, dan houden wij er rekening mee!

Bij Olijfje proberen we met regelmaat leuke dingen te doen. Zoals een proeverij, live muziek, actie diners en nog veel meer waar u natuurlijk welkom bij bent.

 

Uit eten Amsterdam bij Restaurant Olijfje

Kom eens gezellig langs bij ons in het restaurant. We zitten trouwens ook op Facebook en op Tripadvisor, waar u kunt zien wat andere gasten over ons zeggen.